SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜK. - Hasan İNCE

Eylemler Anıtlarımızdır

BÜLTEN

23 Aralık 2018 Pazar

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜK.



Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular olarak, Sarıkamış şehitlerini anmak için Köse ilçemizde doğa yürüyüşü gerçekleştirdik.

İki haftada bir düzenlenen doğa yürüyüşlerinin bu haftaki durağında GÜDAK ekibini, Sarıkamış Şehitlerini anmak için Köse ilçemize davet ettik.

Gümüşhane il merkezi, Kelkit, Kürtün ve Köse ilçemizden toplam 33 sporcunun katıldığı etkinlikte 16 kilometrelik parkuru 6 saatte tamamladık. Subaşı köyünden başlayan yürüyüşümüz Yurtlar, Humarlı, İbigin Burun, Hamam Deresi istikametinden devam ederek Köse ilçe merkezinde bulunan saat kulesinin önüne geldik. Burada ellerimizde Türk bayraklarıyla hatıra fotoğrafı çekerek yürüyüşü sonlandırdık. Fotoğraf çekiminin ardından sporculara sıcak çay ikram ettik.

Çok büyük bir kısmı 20 ile 50 santimetre arasındaki kar üzerinde ve soğuk nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadık. Fakat doğada buz bağlayan kuşburnu ve ağaç yaprakları eşliğinde yürümek de harikaydı. Eşsiz manzara eşliğinde hiç olmadığı kadar fotoğraf çekilen arkadaşlarımız hiç unutamayacakları zorlu bir yürüyüşü geride bıraktılar. Katılımcıların hepsine çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages