BİR İLK; KÖSE’DE YÜRÜDÜK - Hasan İNCE

Eylemler Anıtlarımızdır

BÜLTEN

6 Mayıs 2018 Pazar

BİR İLK; KÖSE’DE YÜRÜDÜK



Uzun zamandır yapmak istediğimiz fakat bir türlü zamanlamasını ayarlayamadığımız etkinliğimizi sonunda gerçekleştirdik.

Okuldan öğrenciler, Selim hocam, Yusuf hocam, Kamile(Çeşmeci) hocam ve Dilek hocamın da katıldığı yürüyüş için Köse saat kulesinin önünde toplanıldı. Kelkit’ten gelen arkadaşlara çay ikramında bulunduktan sonra minibüse binerek yürüyüş başlangıç noktasına vardık.

Başlangıç noktamız Gümüşhane-Köse karayolu üzerindeki tarihi Üç Çat köprüsüydü. Oradan Hur deresi, Ekinyüzü, eski yayla sırtları, Gıranlar mevkiinden devam ederek Köse mesire alanında 12 kilometrelik parkuru tamamladık. Toplam 19 katılımcını olduğu yürüyüşümüz 3,5 saat sürdü.

Baharın tüm güzelliklerinin yaşandığı orman içi parkurda zaman zaman hafif yağmur altında ıslansak dabuna değdi.  Çam ağaçlarının arasında çiçeklerin içerisinde gerçekleşen yürüyüş hepimizi adeta büyüledi.

Ekipteki tecrübeli arkadaşlar böyle güzel bir manzarayı birçok yerde görmediklerini söyledi. Köse parkuru herkesin beğenisini kazandı. GÜDAK Başkanı Mustafa Akbulut ise “Köse’yi ihmal etmiştik, bundan sonra daha çok program yapacağız” diyerek Köse’ye ışık yaktı.

Köse’de ilk kez yapılan bu yürüyüş ilçe halkının da ilgisini çekti. Ne diyelim inşallah ilerleyen zamanlarda Köse halkından da destek görürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages