ENGELSİZ GEZİ - Hasan İNCE

Eylemler Anıtlarımızdır

BÜLTEN

1 Ekim 2018 Pazartesi

ENGELSİZ GEZİ


Köse Kaymakamlığı ve Köse Belediye Başkanlığı işbirliğinde engelli öğrencilerin motivasyonunu artırmak için Trabzon’a ‘’Engelsiz Gezi’’ düzenledi.

“10-16 Mayıs Engelli Haftası” kapsamında Trabzon’a düzenlenen geziye, Köse ve Kelkit ilçesinden öğrencilerimiz, velilerimiz ve görevliler olmak üzere yaklaşık kırk kişi katıldık. Köse’de başlayan yolculuğumuz Kelkit’teki katılımcıları da alarak devam etti. Gümüşhane’ye vardığımızda mola vererek topluca kahvaltı yaptık.
 Kahvaltı sonrası otobüste tam bir şenlik havası vardı. İlk defa toplu bir etkinliğe katılan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları gözlerinde okunuyordu. Bazı öğrenciler müzik eşliğinde oyun oynayarak bu sevincini bize yansıttı. Öğrencimiz Yusuf da yol boyunca yaptığı şirinliklerle otobüsün neşe kaynağı oldu.
Trabzon’daki durağımız Forum AVM oldu. Öğrencilerimiz ve velilerimiz AVM’de gezerek alışveriş yaptılar. Çocuk oyun alanında oyun oynayıp eğlendiler. İlk defa yürüyen merdivene binmenin heyecanını yaşadılar.  Ardından sinemaya giderek Maşa İle Koca Ayı animasyon filmini izlediler. Sinema çıkışı sevinçleri ve hayretleri görülmeye değerdi. Çok mutlu oldular.
AVM çıkışı parka giderek bura toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Çocuklar parkta eğlendiler. Bazı veliler ve öğrenciler halay çektiler.
Bu gezi öğrenciler için birçok ilke tanıklık etti. İlk defa toplu bir etkinliğe katıldılar. İlk defa AVM gezisi yaparak defalarca yürüyen merdivene binmenin keyfini sürdüler. İlk defa sinemada film izlediler. İlk defa denizi görenler oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages